Verzendkosten & Afhalen - NL & B

Verzendkosten en Afhalen bij CarburateurWinkel.nl
Verzendkosten en Afhalen bij CarburateurWinkel.nl

Beste klant, aanstaande klant, hobbyist, garagist of carburateurfanaat:

Met ingang van heden is het weer mogelijk om op afspraak uw bestelling af te halen bij ons in Dongen (NB).
Dit, uiteraard, uitsluitend onder strikte inachtneming van de Corona richtlijnen en natuurlijk betaalt u dan geen verzendkosten.

Uiteraard kunnen we ook uw bestelde onderdelen opsturen zoals u van ons gewend bent.

Wij hanteren hier voor een vast tarief van € 6,50 aan verzendkosten per bestelling binnen Nederland.
Kunnen, door onze schuld, niet alle artikelen tegelijk verzonden kunnen worden, betaalt u toch maar 1 maal de verzendkosten.

Dit vergt een kleine uitleg:
Deze kosten noemen wij de verzendkosten, ze zijn dus niet perse gelijk aan de portokosten.
In feite behelst het veel meer dan alleen de verzendkosten; het bevat ook de handling-, adminstratie- en verpakkingskosten.
Andere bedrijven hanteren "administratiekosten" bij orders beneden een bepaald bedrag of een minimum orderbedrag, wij hebben voor deze methode gekozen.

Een minimum orderbedrag vonden wij zinloos daar we u niet willen dwingen zaken te bestellen die u niet nodig heeft.

Er wordt wel eens gevraagd of we niet heel erg veel verzendkosten berekenen als een klant slechts een rubber ringetje van 0,95€ bestelt.

Echter... het is voor ons als bedrijf redelijk onbetaalbaar om een ringetje uit Italië te laten komen, gesorteerd op voorraad te houden voor onbepaalde tijd, te fotograferen en te beschrijven op een website, een financiële transactie met bijkomende bankkosten te verwerken (met bijkomend papierwerk), een pakbon uit te draaien, een complete administratieve orderverwerking te plegen, iemand te betalen om dat ene ringetje dan per stuk in een zakje te doen, het zakje in een envelop te doen, een etiket te printen, naar de post te gaan etc. en dit alles voor een omzet van slechts 95 cent.

De ervaring heeft ons ook geleerd dat naar mate het orderbedrag toeneemt, ook het fysieke volume van een bestelling toeneemt. Met het toenemen van het fysieke volume wordt ook al gauw de grens bereikt waarop de volledige € 6.50 opgaan aan portokosten of zelfs overstijgen.

Op dat moment is het echter zo dat het totale order bedrag in de regel groot genoeg is om genoeg marge te maken om bovengenoemde handelingen daaruit te kunnen betalen.

Het verzendtarief kan ook werken als aanmoediging om iets meer te bestellen wat dan relatief goedkoper voor u als klant is omdat de verzendkosten uitgesmeerd worden over meerdere artikelen.

Voor België hanteren wij een tarief van € 9.95 voor verzendingen mét Track&Trace en bezorging in rond de 2 werkdagen.

Voor de goede orde: het systeem kan pas de op u van toepassing zijnde verzendkosten berekenen nadat u aangegeven heeft wat de geografische bestemming is (België of Nederland) en welke manier van verzenden u prefereert. Tot die tijd zal het systeem € 0.00 aangeven voor de verzendkosten.

Wij hopen hiermee u iets meer inzicht in deze materie gegeven te hebben.

RETOUREN

Hebben wij een fout gemaakt (we zijn slechts mensen...) dan zullen wij trachten dit zo snel mogelijk te corrigeren.

Heeft u iets ontvangen dat u niet besteld heeft of heeft u het verkeerde artikel ontvangen? Neemt u dan svp contact met ons op zodat wij dit kunnen oplossen.

Helaas kunnen wij, met uitzondering van de hier boven genoemde oorzaken, geen gekalibreerde of door u gebruikte artikelen retour nemen.

Met vriendelijke groet,
Jack

www.CarburateurWinkel.nl

Verzendkosten en Afhalen bij CarburateurWinkel.nl

Bent u nieuwsgierig naar waar wij zoal naartoe geleverd hebben?Op de kaart hier onder bieden we een blik op onze recente activiteit.
!