SU Onderdelen per Tag Number

SU Onderdelen per Tag Number
SU Onderdelen per Tag Number

SU Onderdelen per Tag Number.

Op deze pagina vindt u een kleine opsomming van de diverse "Carb Spec Numbers" voor welke wij onderdelen en revisiesets kunnen leveren.

Houdt u rekening mee dat deze opsomming de documentatie van SU volgt en dat uw specifieke toepassing hier misschien niet bij staat of dat deze in de loop der jaren veranderd is.

Houdt u er s.v.p. ook rekening mee dat het samenstellen van al deze gegevens een immense opgave is en dat de lijst die u hier vindt nog lang niet compleet is.

SU had de goede gewoonte om elke carburateur te voorzien van een aluminium plaatje met daarin ingeslagen het "Carb Spec Number". Dit aluminium plaat wordt het "tag" genoemd, het oormerk zo u wilt.
Dit plaatje hoort ten allen tijde bij de corresponderende carburateur te blijven want daarmee is altijd de fabrieksspecificatie te achterhalen.

Dit is een voorbeeld van zo'n SU tag:
SU Onderdelen per Tag Number
Een kleine uitleg bij dit voorbeeld:
Op dit tag staat "AUD325F". Dit kunnen we aan de hand van de documentatie herleiden tot de voorste van de 2 HS4 carburateurs van een 1969 - 1971 1798 cc MG MGB.
Voor het zoeken naar onderdelen voor deze carburateurs, laat u de achtergevoegde letter (in dit geval de F van Front) weg en zoekt in onderstaande lijst de tag "AUD325" op, klikt op dat plaatje en u komt op de pagina met al onze in voorraad zijnde onderdelen voor deze specifieke carburateurs.

Staat uw "Tag" er nog niet tussen? Geen zorgen dan, dan gaan we voor u kijken wat we kunnen leveren.
Neemt u hiervoor s.v.p. contact met ons op.
Onze Contact Pagina vindt u HIER.

!